اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 18 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

غذاهای سرخ‌کردنی احتمال ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهند

غذاهای سرخ‌کردنی احتمال ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهند

شفا آنلاین>تغذیه>نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تغییر نحوه پخت غذا می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند.

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 شهریور 1395ساعت انتشار : 11:16:23
شفا آنلاین>تغذیه>نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تغییر نحوه پخت غذا می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند.