اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 19 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

اهمیت تغذیه در کنترل و پیشگیری از سرطان (فیلم)

اهمیت تغذیه در کنترل و پیشگیری از سرطان (فیلم)

براساس آمارهای موجود 88 درصد مردم 5 نوبت میوه وسبزی را در سبد غذایی خود استفاده نمی کنند. مصرف میوه ها و سبزیجات بدلیل وجود انواع ویتامین ها و مواد معدنی و فیبرها در کاهش احتمال ابتلا به انواع سرطان مناسب هستند.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 اسفند 1395ساعت انتشار : 10:13:12
براساس آمارهای موجود 88 درصد مردم 5 نوبت میوه وسبزی را در سبد غذایی خود استفاده نمی کنند. مصرف میوه ها و سبزیجات بدلیل وجود انواع ویتامین ها و مواد معدنی و فیبرها در کاهش احتمال ابتلا به انواع سرطان مناسب هستند.