اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 23 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 شهريور ماه 1404 ساعت: 0:1:19

خوردنی‌های خوشمزه سرطانی

خوردنی‌های خوشمزه سرطانی

شفا آنلاین>تغذیه>انواع خوراکی‌های دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس،‌ کالباس، سس و پنیرهای دودی حاوی مواد شیمیایی مختلفی همچون هیدروکربن‌ها هستند که می‌توانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند.

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 مرداد 1395ساعت انتشار : 13:18:1
شفا آنلاین>تغذیه>انواع خوراکی‌های دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس،‌ کالباس، سس و پنیرهای دودی حاوی مواد شیمیایی مختلفی همچون هیدروکربن‌ها هستند که می‌توانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند.