سرکه یک ماده غذایی سالم و پرمصرف است که بیشتر افراد میتوانند با خیال راحت در رژیم غذایی خود بگنجانند. سرکه سیب خام و تصفیهنشده حاوی «مادر سرکه» ـ یک لایه قهوهایرنگ از میکروبهای مفید ـ سرشار از پلیفنولها (نوعی آنتیاکسیدان) و پروبیوتیکهاست که به بهبود سلامت باکتریهای روده کمک میکنند. مقدار توصیهشده معمولا یک قاشق غذاخوری سرکه در ۸ اونس (حدود ۲۴۰ میلیلیتر) آب رقیقشده است اما بازهم به وضعیت فرد بستگی دارد. برای افرادی که مشکل برگشت اسید معده، زخم معده یا گاستریت دارند، ترشی (اسیدیته) بالای سرکه ممکن است بیش از حد تحریککننده باشد.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 فروردین 1404ساعت انتشار : 16:25:30