اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 شهريور ماه 1404 ساعت: 9:0:10

در عصاره‌های آماده، چه میزان از ترکیبات گوشتی به کار رفته؟/ عامل لذیذ بودن عصاره‌ها چیست؟

در عصاره‌های آماده، چه میزان از ترکیبات گوشتی به کار رفته؟/ عامل لذیذ بودن عصاره‌ها چیست؟

به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، درصد فوق‌العاده کمی از عصاره‌های آماده را آب گوشت و مرغ تشکیل می‌دهد و بیشتر حجم این عصاره‌ها حاوی ترکیباتی نظیر نشاسته، روغن هیدروژنه، پروتئین گیاهی و افزودنی‌های دیگر است.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 اسفند 1403ساعت انتشار : 0:25:14
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، درصد فوق‌العاده کمی از عصاره‌های آماده را آب گوشت و مرغ تشکیل می‌دهد و بیشتر حجم این عصاره‌ها حاوی ترکیباتی نظیر نشاسته، روغن هیدروژنه، پروتئین گیاهی و افزودنی‌های دیگر است.