
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، درصد فوقالعاده کمی از عصارههای آماده را آب گوشت و مرغ تشکیل میدهد و بیشتر حجم این عصارهها حاوی ترکیباتی نظیر نشاسته، روغن هیدروژنه، پروتئین گیاهی و افزودنیهای دیگر است.
منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 اسفند 1403ساعت انتشار : 0:25:14به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، درصد فوقالعاده کمی از عصارههای آماده را آب گوشت و مرغ تشکیل میدهد و بیشتر حجم این عصارهها حاوی ترکیباتی نظیر نشاسته، روغن هیدروژنه، پروتئین گیاهی و افزودنیهای دیگر است.