یونیسف: سوءتغذیه، آوارگی و بمباران کودکان غزه را تهدید میکند
به گفته استادیار دانشکده طب سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اگر با چاقی، چربی خون بالا یا کبد چرب درگیر هستید، بهجای آبغوره، گرد غوره یا ترشیهای معمول، از لیموعمانی خشک کامل در خورشها و غذاهای آبکی استفاده کنید. بهترین نوع لیموعمانی در بندرعباس، میناب، جهرم و شیراز پرورش مییابد. از پودر لیموعمانی در بیشتر خوراکهای تند و پرادویه خلیجی استفاده میشود. لیموعمانی از نظر طب سنتی خنککننده بوده و میتواند گرمی و التهاب غذاهای تند و تیز را خنثی کند و در ضمن مقوی معده، ضدنفخ، صفرابر و اشتهاآور خوبی است. در منابع طب سنتی گفته شده است هر چه لیموعمانی درشتتر و تیرهتر باشد از مرغوبیت و کیفیت بالاتری برخوردار است. بد نیست بدانید لیموعمانی تازه خشکشده بیشتر به رنگ خردلی و بسیار ترشمزه است. چرا پوست و دانههای تلخ لیموعمانی مفیدند؟
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 مرداد 1404ساعت انتشار : 15:0:29