اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 شهريور ماه 1404 ساعت: 15:0:36

دمای روغن سرخ کردنی نباید از ۱۸۰ درجه بیشتر شود

دمای روغن سرخ کردنی نباید از ۱۸۰ درجه بیشتر شود

مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان برای سرخ کردن مواد غذایی از روغن های مخصوص سرخ کردن استفاده کنند.

منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 14 خرداد 1395ساعت انتشار : 8:12:52
مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان برای سرخ کردن مواد غذایی از روغن های مخصوص سرخ کردن استفاده کنند.