اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 12:1:47

تولید شیرخام در یک دهه اخیر رشد داشته است؟!

تولید شیرخام در یک دهه  اخیر رشد داشته است؟!

صنایع غذایی> اقتصاد غذا- تولید شیر خام در یک دهه اخیر تنها متناسب با افزایش جمعیت بوده و رشدی در مصرف سرانه شیر و لبنیات وجود نداشته است.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 04 آذر 1394ساعت انتشار : 10:17:18
صنایع غذایی> اقتصاد غذا- افزایش تولید شیر خام در یک دهه اخیر تنها متناسب با افزایش جمعیت بوده و مصرف سرانه شیر و لبنیات کاهش داشته است.محمد فربد نائب رییس هیات مدیره انجمن صنفی صنایع لبنی ایران در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، ضمن اعلام مطلب فوق افزود: براساس گزارشات مرکز آمار ایران و بانک مرکزی سرانه مصرف شیر، ماست و انواع پنیر در سال 84 به ترتیب 216، 92 و 25 کیلوگرم بوده است و مصرف این اقلام در سال 93 به ترتیب به 134 ، 80 و 23 کیلوگرم کاهش یافته است.وی گفت: بررسی اطلاعات مربوط به مصرف سرانه اقلام پر مصرف لبنیات با توجه به بعد خانوار در سالهای 84 (4.09) و 93  (3.44) حکایت از رشد حدود یک درصدی مصرف پنیر و ماست و کاهش مصرف 26 درصدی شیر در سبد خوراکی های خانوار دارد.فربد خاطرنشان کرد: با احتساب ضریب جذب شیر در پنیر، سرانه مصرف شیر و سایر فرآورده های آن (برپایه شیر) در سال 93 نسبت به سال 84 حکایت از کاهش حدود 10درصدی سرانه مصرف دارد که البته به همین میزان (حدود 10 درصد تولید لبنیات در سال 93) نیز از کشور صادر شده است (صادرات محصولات لبنی در سال 84 ناچیز بوده است).نائب رییس انجمن صنایع لبنی ایران با اشاره به ارقام مورد بحث تصریح کرد: رشد تولید شیرخام در کشور فراتر از رشد جمعیت در یک دهه گذشته نبوده است و مصرف سرانه  شیر و لبنیات به میزان 10درصد کاهش یافته است.