اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 14 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

تخم‌مرغ آب‌پز، تخم‌مرغ هم‌زده یا نیمرو: کدام روش پخت سالم‌تر است و چرا؟

تخم‌مرغ آب‌پز، تخم‌مرغ هم‌زده یا نیمرو: کدام روش پخت سالم‌تر است و چرا؟

تخم‌مرغ یکی از متنوع‌ترین مواد غذایی در رژیم غذایی ماست؛ سریع پخته می‌شود، به‌راحتی با سایر مواد غذایی ترکیب می‌شود و سرشار از مواد مغذی است. یک عدد تخم‌مرغ، پروتئینی با کیفیت بالا به‌همراه ویتامین‌های ضروری مانند A، D، E و K، ویتامین‌های گروه B، مواد معدنی و چربی‌های سالم فراهم می‌کند.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 مرداد 1404ساعت انتشار : 11:25:41