اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 3 شهريور ماه 1398
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 3 شهريور ماه 1398 ساعت: 12:3:56

احتمال ابتلا به مسمومیت بوتولیسم با مصرف کشک سنتی افزایش می یابد

احتمال ابتلا به مسمومیت بوتولیسم با مصرف کشک سنتی افزایش می یابد

شیراز - ایرنا- معاون پژوهشی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: مصرف لبنیات سنتی و به ویژه کشک سنتی، احتمال مسمومیت بوتولیسم در مصرف کنندگان را افزایش می دهد.

منبع خبر : ایرنا - بهداشتلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 اردیبهشت 1398ساعت انتشار : 12:0:57
شیراز - ایرنا- معاون پژوهشی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: مصرف لبنیات سنتی و به ویژه کشک سنتی، احتمال مسمومیت بوتولیسم در مصرف کنندگان را افزایش می دهد.