اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 17:2:52

آنتی اکسیدان های میوه وسبزی سرطان دژخیم را از پای در می آورد

آنتی اکسیدان های میوه وسبزی سرطان دژخیم را از پای در می آورد

شیراز - ایرنا - متخصص تغذیه وعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیرازبا ابرازتاسف ازمرگ نابغه ریاضی ایران براثرابتلا به سرطان گفت:با آنتی اکسیدان موجود درمیوه و سبزی می توان به جنگ سرطان رفت و این دژخیم را از پای در آورد تا دیگر شاهد ازدست دادن نخبگانی چون مریم میرزاخانی نباشیم .

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 تیر 1396ساعت انتشار : 11:7:21
شیراز - ایرنا - متخصص تغذیه وعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیرازبا ابرازتاسف ازمرگ نابغه ریاضی ایران براثرابتلا به سرطان گفت:با آنتی اکسیدان موجود درمیوه و سبزی می توان به جنگ سرطان رفت و این دژخیم را از پای در آورد تا دیگر شاهد ازدست دادن نخبگانی چون مریم میرزاخانی نباشیم .