اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 16 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

افزایش خطر ابتلا به سرطان با مصرف نمک‌های رنگی

افزایش خطر ابتلا به سرطان با مصرف نمک‌های رنگی

کارشناس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: مصرف نمک‌های رنگی خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها از جمله کبد و مثانه را افزایش می‌دهند.

منبع خبر : تابناک - صفحه نخستلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 بهمن 1402ساعت انتشار : 11:0:24