اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 25 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 25 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 14:1:51

میانگین کالری دریافتی در ایران، 20 درصد بیش از حد مجاز

میانگین کالری دریافتی در ایران، 20 درصد بیش از حد مجاز

در کشور افرادی که فقر غذایی دارند تعدادشان بسیار کم است، اما به‌علت تغذیه نامناسب بیش از 50 درصد مردم اصافه وزن دارند و میانگین کالری دریافتی در ایران توسط 20 درصد نسبت به حد مجاز بیشتر شده است.

منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 مهر 1394ساعت انتشار : 16:7:20
در کشور افرادی که فقر غذایی دارند تعدادشان بسیار کم است، اما به‌علت تغذیه نامناسب بیش از 50 درصد مردم اصافه وزن دارند و میانگین کالری دریافتی در ایران توسط 20 درصد نسبت به حد مجاز بیشتر شده است. به گزارش خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، رئیس سازمان غذا و دارو امروز در همایش روز جهانی غذا با اشاره به برنامه این سازمان برای کاهش مخاطرات غذا و همچنین کاهش تقلبات در این صنعت گفت: بیش از ده‎ها میلیارد تومان سرمایه‎گذاری انجام شده تا شبکه آزمایشگاهی قوی برای کنترل و نظارت بیشتر راه‌‌اندازی شود. رسول دیناروند با بیان اینکه سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت اهمیت بسیاری به صنعت غذا از تولیدکنندگان، کشاورزان و صنایع تبدیلی می‌دهد، افزود: صنعت غذا از جنبه‌های مختلفی حائز اهمیت است که ازجمله می‌توان به فقر اشتغال و عدالت و در دسترس بودن آن اشاره کرد. وی با تأکید بر اینکه سلامت در این بخش برای ما از همه موضوع‌های دیگر مهم‌‌تر است و ما نمی‎توانیم از این موضوع چشم‌پوشی کنیم و تمام تلاش خود را می‎کنیم تا به این وظیفه خود جامه عمل بپوشانیم، خاطرنشان کرد: در شرایطی که می‌‎توانیم در عرصه تولید و صنعت غذا محصولاتی با بالاترین استاندارد و کیفیت تولید کنیم نباید راه فراری برای تولیدکنندگانی که به این مسائل توجه نمی‌کنند وجود داشته باشد. دیناروند ادامه داد: در بخش لبنیات می‌توانیم بهترین تولیدات را داشته باشیم و انتظار ما از تولیدکنندگانی که کیفیت کالاهای ایشان مطلوب نیست این است که کیفیت را به این سمت سوق بدهند. وی با عنوان اینکه موضوع سلامت غذا تک‌بعدی نیست، تصریح کرد: در بخش صنعت غذا سه نکته برای ما حائز اهمیت است که نخستین آن کاهش مخاطرات احتمالی غذا است؛ چرا که بسیاری از بیماری‎ها وابسته به غذای تولیدی به جهت آلاینده‎های میکروبی شیمیایی که می‎تواند در آن وجود داشته باشد، است. رئیس سازمان غذا و دارو یادآور شد: تقلبات غذایی که با رشد علم در همه دنیا در حال افزایش است موضوع دیگری است که باید به آن توجه شود چرا که استفاده از رنگ‌ها و افزودنی‌ها و مواد ناشناس در فرآورده‎های غذایی خطرات بسیاری را در پی خواهد داشت. دیناروند از برنامه این سازمان برای مبارزه با تقلبات غذایی و کاهش مخاطرات غذا خبر داد و تأکید کرد: در این راستا ده‎ها میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شده تا شبکه آزمایشگاهی قوی راه‌اندازی شود و کنترل و نظارت افزایش یابد. وی اظهار داشت: خوشبختانه در کشور افرادی که فقر غذایی دارند تعدادشان بسیار کم است، اما به علت تغذیه نامناسب بیش از 50 درصد مردم اضافه وزن دارند و میانگین کالری دریافتی در ایران توسط 20 درصد نسبت به حد مجاز بیشتر شده است. دیناروند همچنین گفت: مصرف نمک و شکر و چربی بیش از حد مطلوب است و یکی از اهداف وزارت بهداشت حذف اسید چرب ترانس و رساندن مصرف آن به صفر است. وی در پایان افزود: باید نظارت‎ها بیشتر شود و آموزش و خواهش و تمنا به‌تنهایی تأثیرگذار نخواهد بود./   خبرنگار: افسانه زعیم‌زاده F-940725-07