اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 15 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

سالانه حدود ۶۰ هزار تُن گوشت دام و طیور در قم تولید می‌شود

سالانه حدود ۶۰ هزار تُن گوشت دام و طیور در قم تولید می‌شود

قم - ایرنا - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت:‌ سالانه به طور میانگین، نزدیک به ۶۰ هزار تُن گوشت قرمز( دام سبک و سنگین)‌ و همچنین گوشت طیور( مرغ و سایر ماکیان)‌ در قم تولید و برای مصرف در استان و سایر نقاط کشور عرضه می‌شود.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 تیر 1404ساعت انتشار : 8:25:11