اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 26 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 25 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:52

غذاهایی که حمله سکته قلبی را افزایش می‌دهند

غذاهایی که حمله سکته قلبی  را افزایش می‌دهند

مصرف برخی مواد غذایی باعث انباشته شدن پلاک‌های چربی در رگ‌ها شده و آنها را سفت و تنگ می‌کنند.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 بهمن 1395ساعت انتشار : 14:2:22
مصرف برخی مواد غذایی باعث انباشته شدن پلاک‌های چربی در رگ‌ها شده و آنها را سفت و تنگ می‌کنند.