اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 17:0:44

تلاش برای افزایش مصرف سرانه شیر

تلاش برای افزایش مصرف سرانه شیر

گروه بنگاه‌ها: شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) با معرفی 40 محصول جدید در سال‌جاری سبد متنوعی از محصولات را به مشتریان ارائه کرده است. به گزارش روابط‌عمومی صنایع شیر ایران، مدیر تبلیغات و ارتباطات بازاریابی پگاه با بیان این مطلب گفت: شرکت پگاه با هدف افزایش سرانه مصرف شیر در کنار فرهنگ‌سازی از طریق برگزاری سمینارها و آموزش در مدارس بر تولید محصولات جدید نیز تمرکز کرده است. عطار افزود: بر این اساس از ابتدای سال‌جاری دو کمپین دنیای پنیر و بازگشت به مدرسه را از سوی این شرکت شاهد بودیم. همچنین با شروع فصل سرما نیز محصولات پودری پگاه که از شیر خشک در آنها استفاده شده در بسته‌بندی‌های مختلف عرضه شده است. وی با اشاره به اینکه در بازار رقابتی باید بر ایده‌های جدید تاکید کرد، افزود: در هلدینگ پگاه نقش R&D بسیار پررنگ است و کارخانه‌هایی بیشترین سودآوری را دارند که محصولات جدید را با قیمت مناسب عرضه کنند. عطار با بیان اینکه بررسی‌ها و مطالعات درخصوص تولید محصولات پودری طی چند سال در شرکت انجام شده، خاطرنشان کرد: قدرت پگاه در تولید شیرخشک باعث شد تا ما از این اهرم برای تولید 6 طعم از محصولات پودری برنامه‌ریزی کنیم که وجه تمایز خاصی را برای محصولات پگاه ایجاد می‌کند.

منبع خبر : دنیای اقتصاد - بازرگانیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 دی 1394ساعت انتشار : 12:38:5
گروه بنگاه‌ها: شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) با معرفی 40 محصول جدید در سال‌جاری سبد متنوعی از محصولات را به مشتریان ارائه کرده است. به گزارش روابط‌عمومی صنایع شیر ایران، مدیر تبلیغات و ارتباطات بازاریابی پگاه با بیان این مطلب گفت: شرکت پگاه با هدف افزایش سرانه مصرف شیر در کنار فرهنگ‌سازی از طریق برگزاری سمینارها و آموزش در مدارس بر تولید محصولات جدید نیز تمرکز کرده است. عطار افزود: بر این اساس از ابتدای سال‌جاری دو کمپین دنیای پنیر و بازگشت به مدرسه را از سوی این شرکت شاهد بودیم. همچنین با شروع فصل سرما نیز محصولات پودری پگاه که از شیر خشک در آنها استفاده شده در بسته‌بندی‌های مختلف عرضه شده است. وی با اشاره به اینکه در بازار رقابتی باید بر ایده‌های جدید تاکید کرد، افزود: در هلدینگ پگاه نقش R&D بسیار پررنگ است و کارخانه‌هایی بیشترین سودآوری را دارند که محصولات جدید را با قیمت مناسب عرضه کنند. عطار با بیان اینکه بررسی‌ها و مطالعات درخصوص تولید محصولات پودری طی چند سال در شرکت انجام شده، خاطرنشان کرد: قدرت پگاه در تولید شیرخشک باعث شد تا ما از این اهرم برای تولید 6 طعم از محصولات پودری برنامه‌ریزی کنیم که وجه تمایز خاصی را برای محصولات پگاه ایجاد می‌کند.