اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 30 فروردين ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 30 فروردين ماه 1403 ساعت: 9:0:12

توصیه‌های بهداشتی برای تهیه و توزیع نذری در ایام محرم

توصیه‌های بهداشتی برای تهیه و توزیع نذری در ایام محرم

با توجه به فرارسیدن ایام محرم و صفر، عدم رعایت موازین بهداشتی در توزیع نذورات می‌تواند احتمال بروز بیماری‌های مرتبط با آب و غذا را افزایش دهد، این درحالیست که با رعایت نکاتی ساده، اما پر اهمیت می‌توان ضمن افزایش امنیت مواد غذایی از بروز مسمومیت‌های غذایی احتمالی جلوگیری کرد.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 شهریور 1398ساعت انتشار : 12:1:20
با توجه به فرارسیدن ایام محرم و صفر، عدم رعایت موازین بهداشتی در توزیع نذورات می‌تواند احتمال بروز بیماری‌های مرتبط با آب و غذا را افزایش دهد، این درحالیست که با رعایت نکاتی ساده، اما پر اهمیت می‌توان ضمن افزایش امنیت مواد غذایی از بروز مسمومیت‌های غذایی احتمالی جلوگیری کرد.