اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 20 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

رئیس سازمان غذا و دارو: شکر، نمک و روغن محصولات غذایی کاهش می یابد

رئیس سازمان غذا و دارو: شکر، نمک و روغن محصولات غذایی کاهش می یابد

معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: درصدد هستیم، شکر مصرفی در مواد غذایی را تا 15 درصد، نمک را تا 12 درصد و روغن مصرفی در غذاها را تا 2 درصد کاهش دهیم.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 آبان 1396ساعت انتشار : 14:8:4
معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: درصدد هستیم، شکر مصرفی در مواد غذایی را تا 15 درصد، نمک را تا 12 درصد و روغن مصرفی در غذاها را تا 2 درصد کاهش دهیم.