اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 21 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

جوجه‌ ریزی مرغ گوشتی در قم ۲۰ درصد افزایش یافت

جوجه‌ ریزی مرغ گوشتی در قم ۲۰ درصد افزایش یافت

قم - ایرنا - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت:‌ جوجه ریزی مرغ گوشتی طی ۶ ماهه دوم سال‌جاری در این استان نسبت به مدت مشابه سال‌قبل ۲۰ درصد رشد کرد.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 اسفند 1402ساعت انتشار : 9:0:7