اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 21 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 20 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:33

ض

ض

منبع خبر : اقتصاد غذا - بازارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 تیر 1394ساعت انتشار : 12:22:18
صنایع غذایی> اقتصاد غذا - پیرو درج مطلب در خبرگزاری ایسنا مورخ 22 تیرماه 1394 به نقل از دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات با عنوان «عاشقان شکلات بدون جانشین خرید کنند!» جمشید مغازه ای دبیر این انجمن ضمن تکدیب مطالب عنوان شده توضیحاتی را ارایه کردند. به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا، در این توضیحات آمده است: در لید مطلب منتشر شده ایسنا به نقل از دبیر انجمن، آمده است که استفاده از جایگزین های کره کاکائو ممنوع گردیده است و به هیچ عنوان نباید از این جایگزین ها استفاده شود، که البته نقض این موضوع، فرمول جهانی استفاده از کره کاکائو و جایگزین کره کاکائو در تولید شکلات است که کارشناسان مربوطه و کلیه برندهای بزرگ تولیدی جهان می دانند که این ممنوعیت غیر ممکن و  غیر کارشاناسانه  بوده و تکذیب می گردد. لازم بذکر است جانشین کره کاکائو در تمام کشورها کاربرد دارد و دارای مضرات منتشر شده نمی باشد، این در حالیست که با توجه به مزایای ویژه از قبیل نقطه ذوب بالاتر نیز گاها در صنعت و در فصول متفاوت می بایست در فرمول تولید باشد.  استفاده از این قبیل جایگزین ها در روکش های شکلات، بستنی ها و حتی در قنادی ها الزامی است و حتی کره کاکائو نمی تواند به جای جایگزین خودش نیز  استفاده شود.