اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 11:1:59

باکتری خطرناک در رب گوجه و عسل که می تواند انسانها را فلج کند

باکتری خطرناک در رب گوجه و عسل که می تواند انسانها را فلج کند

به گفته یک متخصص صنایع غذایی، باکتری خطرناک کلستریدیوم بوتولینوم، برخلاف باور عامه مردم علاوه بر کنسرو ماهی می‌تواند درکشک، رب گوجه، گوشت و حتی عسل نیز رشد کند و باعث فلجی شود.

منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 تیر 1395ساعت انتشار : 13:58:8
به گفته یک متخصص صنایع غذایی، باکتری خطرناک کلستریدیوم بوتولینوم، برخلاف باور عامه مردم علاوه بر کنسرو ماهی می‌تواند درکشک، رب گوجه، گوشت و حتی عسل نیز رشد کند و باعث فلجی شود.