اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 17:1:57

نبود نقدینگی، مانع توسعه صنعت غذایی

نبود نقدینگی، مانع توسعه صنعت غذایی

ایجاد و احداث واحدهای صنایع غذایی مزایای متعددی از جمله اشتغال‌زایی، کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، دسترسی به این محصولات در غیر فصل تولید، ارزش افزوده در محصول و ارزآوری را به دنبال دارد. با این وجود به نظر می رسد واحد های کوچک و متوسط تولیدی صنعت غذایی کشور در چنبره مشکلات مالی و عدم وجود نقدینگی کافی گیر افتاده اند و بسیاری از این واحدها در دوران تحریم تعطیل شده اند.

منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 بهمن 1395ساعت انتشار : 11:57:56
ایجاد و احداث واحدهای صنایع غذایی مزایای متعددی از جمله اشتغال‌زایی، کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، دسترسی به این محصولات در غیر فصل تولید، ارزش افزوده در محصول و ارزآوری را به دنبال دارد. با این وجود به نظر می رسد واحد های کوچک و متوسط تولیدی صنعت غذایی کشور در چنبره مشکلات مالی و عدم وجود نقدینگی کافی گیر افتاده اند و بسیاری از این واحدها در دوران تحریم تعطیل شده اند.