اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 11 آبان ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 10 آبان ماه 1403 ساعت: 17:1:29

بهترین ظرف برای مصرف غذاهای داغ

بهترین ظرف برای مصرف غذاهای داغ

مواد غذایی> رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اهمیت توجه به اصول بهداشتی و سلامتی مواد غذایی و آشامیدنی نذری در دهه اول محرم از مردم خواست تا غذا و نوشیدنی های داغ را در ظروف گیاهی و کاغذی، مصرف کنند.

منبع خبر : اقتصاد غذا - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 مهر 1396ساعت انتشار : 10:52:56
مواد غذایی> رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اهمیت توجه به اصول بهداشتی و سلامتی مواد غذایی و آشامیدنی نذری در دهه اول محرم از مردم خواست تا غذا و نوشیدنی های داغ را در ظروف گیاهی و کاغذی، مصرف کنند.نسترن محمدی افزود: در تهیه غذاهای نذری باید به سلامت مواد غذایی توجه کافی به عمل آید و تمام موارد مصرفی از جمله رب، ادویه ها و حبوبات باید دارای پروانه بهداشتی ساخت ازسازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند.وی ادامه داد:در استفاده از ظروف یکبار مصرف نیز توصیه می شود برای محصولات داغ از ظروف کاغذی استفاده شود بطورمثال بجای لیوان های پلاستیکی جهت صرف چای و شیر داغ از لیوان های کاغذی استفاده شود.وی ادامه داد: همچنین ظروف گیاهی بهترین ظرف جهت مصرف غذاهای چرب و داغ است بنابراین توصیه می شود در این موارد از ظروف فوم و آلومینیومی استفاده نشود.منبع:شفا آنلاین