اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:57

ظرفیت سردخانه ای نگهداری محصولات کشاورزی هرمزگان به 21 هزار تن افزایش می یابد

ظرفیت سردخانه ای نگهداری محصولات کشاورزی هرمزگان به 21 هزار تن افزایش می یابد

بندرعباس- ایرنا- مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از افزایش ظرفیت سرد خانه های محصولات کشاورزی استان به 21 هزار تن تا پایان امسال خبر داد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 شهریور 1395ساعت انتشار : 8:37:25
بندرعباس- ایرنا- مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از افزایش ظرفیت سرد خانه های محصولات کشاورزی استان به 21 هزار تن تا پایان امسال خبر داد.