اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:57

رعایت بهداشت در برداشت و فراوری پسته الزامی است

رعایت بهداشت در برداشت و فراوری پسته الزامی است

یزد - ایرنا - کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد می گوید: پسته به عنوان یک محصول مقوی و خوش طعم،چنانچه در زمان برداشت و فراوری آن ضوابط بهداشتی کاملا رعایت نشود، نه تنها مفید نیست، بلکه تهدیدی هم برای سلامتی انسان است .

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 اردیبهشت 1397ساعت انتشار : 12:0:56
یزد - ایرنا - کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد می گوید: پسته به عنوان یک محصول مقوی و خوش طعم،چنانچه در زمان برداشت و فراوری آن ضوابط بهداشتی کاملا رعایت نشود، نه تنها مفید نیست، بلکه تهدیدی هم برای سلامتی انسان است .