اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 20 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

رعایت بهداشت در برداشت و فراوری پسته الزامی است

رعایت بهداشت در برداشت و فراوری پسته الزامی است

یزد - ایرنا - کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد می گوید: پسته به عنوان یک محصول مقوی و خوش طعم،چنانچه در زمان برداشت و فراوری آن ضوابط بهداشتی کاملا رعایت نشود، نه تنها مفید نیست، بلکه تهدیدی هم برای سلامتی انسان است .

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 اردیبهشت 1397ساعت انتشار : 12:0:56
یزد - ایرنا - کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد می گوید: پسته به عنوان یک محصول مقوی و خوش طعم،چنانچه در زمان برداشت و فراوری آن ضوابط بهداشتی کاملا رعایت نشود، نه تنها مفید نیست، بلکه تهدیدی هم برای سلامتی انسان است .