اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 شهريور ماه 1404 ساعت: 6:0:8

پروتئین گیاهی خطر مرگ زودرس را کاهش می‎‌دهد.

پروتئین گیاهی خطر مرگ زودرس را کاهش می‎‌دهد.

عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه کرد افراد برای کاهش خطر مرگ زودرس، پروتئین­‌های گیاهی را جایگزین پروتئین ­های حیوانی کنند.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 شهریور 1401ساعت انتشار : 9:0:48
عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه کرد افراد برای کاهش خطر مرگ زودرس، پروتئین­‌های گیاهی را جایگزین پروتئین ­های حیوانی کنند.