اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 2 خرداد ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 2 خرداد ماه 1403 ساعت: 11:1:45

کم نمک غذا بخورید تا خطر سکته‌ کاهش یابد

کم نمک غذا بخورید تا خطر سکته‌ کاهش یابد

سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر مصرف کمتر نمک برای کاهش بروز سکته های مغزی و قلبی تاکید کرد.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 دی 1395ساعت انتشار : 5:52:33
سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر مصرف کمتر نمک برای کاهش بروز سکته های مغزی و قلبی تاکید کرد.