خبرگزاری میزان- معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای خوراکی و آشامیدتی سازمان غذا و دارو در مورد کاهش مصرف شکر در محصولات غذایی گفت: حد مطلوب مصرف شکر برای افراد سالم کمتر از 10درصد انرژی روزانه معادل حدود 50گرم در روز است و باید در رژیم غذایی روزانه این مقدار رعایت شود.
منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 مهر 1394ساعت انتشار : 11:7:35خبرگزاری میزان- معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای خوراکی و آشامیدتی سازمان غذا و دارو در مورد کاهش مصرف شکر در محصولات غذایی گفت: حد مطلوب مصرف شکر برای افراد سالم کمتر از 10درصد انرژی روزانه معادل حدود 50گرم در روز است و باید در رژیم غذایی روزانه این مقدار رعایت شود.