اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 13 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

سهم تحقیقات شیلاتی در امنیت غذایی افزایش یافت

سهم تحقیقات شیلاتی در امنیت غذایی افزایش یافت

مراکز و پژوهشکده‌های تحقیقات شیلاتی جدیدترین دستاوردهای خود را در زمینه تولیدات شیلاتی ارائه کردند که به گفته آنها در رفع موانع تولید و افزایش ضریب امنیت غذایی تاثیر بسزایی داشته است.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 آبان 1404ساعت انتشار : 21:0:58