معاون آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو، نسبت به استفاده از ظروف تفلون بازسازی شده هشدار داد و تأکید کرد که این ظروف میتواند عامل انتقال مواد سمی به غذای مصرفکنندگان باشد. کلثوم خیرالهی معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در فرآیند بازسازی ظروف تفلون معمولاً نظارتی بر کیفیت مواد اولیه وجود ندارد، افزود: در بسیاری از موارد پوششهای استفادهشده غیراستاندارد و نامطمئن است و در اثر حرارت میتواند ترکیبات مضر را وارد غذا کند. وی ادامه داد: چنانچه پوشش تفلون ظرفی آسیب دیده یا جدا شده باشد، بههیچوجه نباید دوباره مورد استفاده قرار گیرد، زیرا تماس مواد غذایی با فلز پایه میتواند باعث آزاد شدن فلزات سنگین و دیگر آلایندههای خطرناک شود.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 تیر 1404ساعت انتشار : 18:25:32