اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 17 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 17 شهريور ماه 1404 ساعت: 0:0:33

ظروف تفلون بازسازی شده تهدیدی جدی برای سلامت است

ظروف تفلون بازسازی شده تهدیدی جدی برای سلامت است

معاون آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو، نسبت به استفاده از ظروف تفلون بازسازی شده هشدار داد و تأکید کرد که این ظروف می‌تواند عامل انتقال مواد سمی به غذای مصرف‌کنندگان باشد.  کلثوم خیرالهی معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو  با بیان اینکه در فرآیند بازسازی ظروف تفلون معمولاً نظارتی بر کیفیت مواد اولیه وجود ندارد، افزود: در بسیاری از موارد پوشش‌های استفاده‌شده غیراستاندارد و نامطمئن است و در اثر حرارت می‌تواند ترکیبات مضر را وارد غذا کند. وی ادامه داد: چنانچه پوشش تفلون ظرفی آسیب دیده یا جدا شده باشد، به‌هیچ‌وجه نباید دوباره مورد استفاده قرار گیرد، زیرا تماس مواد غذایی با فلز پایه می‌تواند باعث آزاد شدن فلزات سنگین و دیگر آلاینده‌های خطرناک شود.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 تیر 1404ساعت انتشار : 18:25:32