کرمانشاه- ایرنا- مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاوری استان کرمانشاه با تاکید براینکه کیفیت و کمیت محصولات باغی باید مورد توجه کشاورزان قرار گیرد، گفت: استفاده از کود و مواد ریزمغذی موجب خوش طعم شدن و بالا رفتن کیفیت محصولات باغی می شود.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 تیر 1396ساعت انتشار : 13:12:19کرمانشاه- ایرنا- مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاوری استان کرمانشاه با تاکید براینکه کیفیت و کمیت محصولات باغی باید مورد توجه کشاورزان قرار گیرد، گفت: استفاده از کود و مواد ریزمغذی موجب خوش طعم شدن و بالا رفتن کیفیت محصولات باغی می شود.