اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 15 مهر ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 15 مهر ماه 1403 ساعت: 19:1:31

استفاده از ریزمغذی ها، میوه ها را خوش طعم می کند

استفاده از ریزمغذی ها، میوه ها را خوش طعم می کند

کرمانشاه- ایرنا- مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاوری استان کرمانشاه با تاکید براینکه کیفیت و کمیت محصولات باغی باید مورد توجه کشاورزان قرار گیرد، گفت: استفاده از کود و مواد ریزمغذی موجب خوش طعم شدن و بالا رفتن کیفیت محصولات باغی می شود.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 تیر 1396ساعت انتشار : 13:12:19
کرمانشاه- ایرنا- مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاوری استان کرمانشاه با تاکید براینکه کیفیت و کمیت محصولات باغی باید مورد توجه کشاورزان قرار گیرد، گفت: استفاده از کود و مواد ریزمغذی موجب خوش طعم شدن و بالا رفتن کیفیت محصولات باغی می شود.