یک کارشناس تغذیه گفت: روغنهای مخصوص سرخ کردنی نسبت به حرارت بالا مقاومتر هستند، اما توصیه میکنیم که غذاها را تفت دهید و از سرخ کردن زیاد غذا بپرهیزید همچنین باید روغنهای گیاهی را به اندازه مصرف کنیم.
منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 شهریور 1394ساعت انتشار : 13:8:26یک کارشناس تغذیه گفت: روغنهای مخصوص سرخ کردنی نسبت به حرارت بالا مقاومتر هستند، اما توصیه میکنیم که غذاها را تفت دهید و از سرخ کردن زیاد غذا بپرهیزید همچنین باید روغنهای گیاهی را به اندازه مصرف کنیم.