اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 14 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 14 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 9:0:7

پنیر واقعا خنگ می‌کند؟

پنیر واقعا خنگ می‌کند؟

شفاآنلاین:تغذیه>وقتی که کلسیم خون با خوردن پنیر زیاد شود، بدن برای نگه داشتن این نسبت از مغز که منبع فسفر است برداشت می‌کند و همین امر باعث کاهش فسفر مغز می‌شود، در حالیکه فسفر برای عملکرد مغز ضروری است.

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 دی 1394ساعت انتشار : 11:33:1
شفاآنلاین:تغذیه>وقتی که کلسیم خون با خوردن پنیر زیاد شود، بدن برای نگه داشتن این نسبت از مغز که منبع فسفر است برداشت می‌کند و همین امر باعث کاهش فسفر مغز می‌شود، در حالیکه فسفر برای عملکرد مغز ضروری است.