اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 9:0:8

رییس اتاق اصناف ایران:/-ظرف ۴۸ ساعت آینده قیمت نان را اعلام می‌کنم/ افزایش ۱۵ درصدی قیمت نان حتمی است

رییس اتاق اصناف ایران:/-ظرف ۴۸ ساعت آینده قیمت نان را اعلام می‌کنم/ افزایش ۱۵ درصدی قیمت نان حتمی است

مواد غذایی> رئیس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه پس از بررسی‌ها قیمت نان‌ سنتی را اعلام می‌کنم، گفت: ممکن است تا ۴۸ ساعت آینده قیمت نان را اعلام کنم.

منبع خبر : اقتصاد غذا - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 آبان 1396ساعت انتشار : 16:17:52
مواد غذایی> رئیس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه پس از بررسی‌ها قیمت نان‌ سنتی را اعلام می‌کنم، گفت: ممکن است تا ۴۸ ساعت آینده قیمت نان را اعلام کنم.علی فاضلی رئیس اتاق اصناف ایران در مورد افزایش قیمت نان و اینکه آیا از فردا این افزایش اعمال می‌شود، گفت: دبیر ستاد تنظیم بازار صورت‌جلسه افزایش قیمت نان را به اتاق اصناف ایران و به شخص بنده اعلام کرده‌اند اما من به عنوان رئیس اتاق اصناف ایران باید با توجه به وزن چانه قیمت چهار نان سنتی یعنی سنگک، بربری، تافتون و لواش را اعلام کنم. وی افزود: نظر اتحادیه نان تهران را گرفته‌ام و قرار شد پس از بررسی قیمت‌ها را ابلاغ کنم که هنوز این کار را انجام نداده‌ام و ممکن است ظرف 48 ساعت آینده این را اعلام کنم. رئیس اتاق اصناف ایران بیان داشت: افزایش 15 درصدی قیمت نان حتمی است اما این افزایش متناسب با اصلاح چانه نان هم هست. وی افزود: حتما باید وزن چانه نان برای ما محرز شود.فاضلی در پاسخ به این سوال که وزن چانه نان‌های سنتی چه تغییری می‌کند، گفت: وزن چانه نان که از سوی اتحادیه نانوایان تهران اعلام شده را تقریبا پذیرفته‌ام اما من نقطه نظری برای اصلاح آن دارم و ممکن است وزن چانه نان سنتی درصدی اضافه شود.رئیس اتاق اصناف ایران در پاسخ به این سوال که در صورت افزایش قیمت چه نظارتی بر کیفیت صورت می‌گیرد، اظهار داشت: دقیقا باید نظارت بر کیفیت‌ها بیشتر شود. البته تاکنون تعارضی وجود داشته و در سه سال گذشته قیمت نان اضافه نشده و بنابراین طبیعی است که این موارد روی کیفیت و حتی کاهش وزن چانه موثر بوده است. وی افزود: یقینا وقتی بخواهیم قیمت را افزایش دهیم انتظارات از کیفیت نان عرضه شده هم بالا می‌رود. منبع:فارس