اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 23 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 شهريور ماه 1404 ساعت: 21:0:48

هر ورق کالباس به ۳۰ هزار تومان رسید

همکاری ایران و ونزوئلا در بیوتکنولوژی و صنایع غذایی

تبریز- ایرنا- رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی از پایان یافتن دوره آموزشی بین‌المللی یک ‌ماهه محققان ونزوئلایی در پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز خبر داد.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 خرداد 1404ساعت انتشار : 19:25:10