اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 5 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 5 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 14:2:37

بررسی کیفیت روغن های خوراکی در نشست پویش کیفیت محصولات غذایی

بررسی کیفیت روغن های خوراکی در نشست  پویش کیفیت محصولات غذایی

مواد غذایی> اقتصادغذا – نشست پویش کیفیت محصولات غذایی با موضوع کیفیت روغن های خوراکی 16 و 17 آبان ماه با رعایت پروتکل های بهداشتی در بابلسر برگزار می شود.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 بهمن 1399ساعت انتشار : 7:0:5
مواد غذایی> اقتصادغذا – نشست پویش کیفیت محصولات غذایی با موضوع کیفیت روغن های خوراکی 16 و 17 آبان ماه با رعایت پروتکل های بهداشتی در بابلسر برگزار می شود.دکتر سید رضا  حجازیان عضو شورای مرکزی پویش کیفیت محصولات غذایی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس» ضمن اعلام خبر فوق افزود: در این نشست با حضور کارشناسان، چهره های ملی و سرشناس صنعت روغن نباتی و اساتید دانشگاه ها ضمن تبادل نظر در خصوص مسائل مختلف مرتبط با موضع چربی و روغن های خوراکی، به سوالات و شایعات و دغدغه های مرم و مصرف کنندگان به صورت تخصصی و کارشناسی پاسخ داده می شود.وی افزود: جمع بندی این پاسخ ها به صورت کلیپ هایی با کیفیت بصری مناسب و قابل درک برای اقشار مختلف جامعه و مصرف کنندگان در فضای مجازی و رسانه ها منتشر می شود.حجازیان حاطر نشان کرد: طی سال های اخیر شایعات و ابهامات زیادی در خصوص  کیفیت و ارزش غذایی و همچنین میزان مصرف روغن های خوراکی در جامعه مطرح شده است که متاسفانه تا کنون به صورت منسجم و کارشناسی به این موضعات پاسخ داده نشده است.بنابر این گزارش حدود یک سال از آغاز به کار پویش کیفیت محصولات غذایی می گذرد و طی این مدت سعی شده موضوعات مختلف صنعت غذا در نشست های این پویش به صورت کارشناسی و دقیق بررسی شده و نتایج آن به صورت صادقانه، صحیح و عالمانه در اختیار افراد مختلف جامعه قرار بگیرد.