اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 17 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 16 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:2:5

اجرای طرح کاهش وزن و افزایش کیفیت مرغ گوشتی در استان بوشهر

اجرای طرح کاهش وزن و افزایش کیفیت مرغ گوشتی در استان بوشهر

بوشهر- ایرنا- مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: طرح ملی کاهش وزن مرغ گوشتی درمرغداری های این استان با هدف افزایش کیفیت گوشت مصرفی، بهینه کردن و افزایش صادرات این محصول به خارج کشور اجرا شد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 15 آذر 1395ساعت انتشار : 11:27:25
بوشهر- ایرنا- مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: طرح ملی کاهش وزن مرغ گوشتی درمرغداری های این استان با هدف افزایش کیفیت گوشت مصرفی، بهینه کردن و افزایش صادرات این محصول به خارج کشور اجرا شد.