اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 25 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 25 شهريور ماه 1404 ساعت: 0:1:47

روایت بانک مرکزی از ارزانی و گرانی مواد غذایی در هفته منتهی به 24 شهریور

چرا برخی مواد غذایی موجب سرطان می شوند؟

مطالعات نشان داده اند که برخی مواد غذایی با کاهش خطر ابتلا به سرطان پیوند خورده اند، که از آن جمله می توان به توت فرنگی، گوجه فرنگی، و سبزیجات چلیپایی اشاره کرد.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 15 شهریور 1396ساعت انتشار : 8:47:45
مطالعات نشان داده اند که برخی مواد غذایی با کاهش خطر ابتلا به سرطان پیوند خورده اند، که از آن جمله می توان به توت فرنگی، گوجه فرنگی، و سبزیجات چلیپایی اشاره کرد.