اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:21

رایزنی وزارت بهداشت با صنف شیرینی پزان برای کاهش مصرف شکر/ بازنگری در استانداردهای آرد و نان

رایزنی وزارت بهداشت با صنف شیرینی پزان برای کاهش مصرف شکر/ بازنگری در استانداردهای آرد و نان

مدیرکل بهبود تغذیه وزارت بهداشت از رایزنی با صنف شیرینی پزان برای کاهش مصرف شکر خبر داد.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 آبان 1395ساعت انتشار : 15:22:24
مدیرکل بهبود تغذیه وزارت بهداشت از رایزنی با صنف شیرینی پزان برای کاهش مصرف شکر خبر داد.