اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 11 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 10 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:59

خرما مرغوب را از تقلبی تشخیص دهید/- سواستفاده از بازار داغ خرما در ماه رمضان

خرما مرغوب را از تقلبی تشخیص دهید/- سواستفاده از بازار داغ خرما در ماه رمضان

مواد غذایی> مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: وجود نماد سازمان غذا و دارو روی بسته بندی خرماهای موجود در بازار ،ضامن سالم بودن آن است.

منبع خبر : اقتصاد غذا - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 تیر 1395ساعت انتشار : 14:58:3
مواد غذایی> مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: وجود نماد سازمان غذا و دارو روی بسته بندی خرماهای موجود در بازار ،ضامن سالم بودن آن است.حسین رستگار مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: افراد باید در خرید خرما به آرم غذا و دارو روی بسته بندی آن توجه کنند چراکه این نماد نشان از تولید در کارخانه معتبر و تحت کنترل بودن آن، دارد.وی با اشاره به اینکه خرما سطح چسبناکی دارد و آلودگی های مختلف را به سمت خود جذب می کند، ادامه داد: خرماها پس از جدا شدن از درخت،با وجود گرد و خاک و عوامل میکروبی، بلافاصلهبسته بندی می شوند به همین دلیل توصیه می شود پس از بازکردن بسته بندی آن را شستهو بعد مصرف کنید.رستگار خرما را نسبت به دما حساس خواند و بیان کرد: مازاد خرما باید در زنجیره سرد نگه داری شود.مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو افزود:خرماهایی که مزه تندی دارند و به دلیل کم دوامی در دهان پخش می شوند، خراب یا تاریخ مصرف گذشته هستند.این خرماها فاسد و غیرقابل مصرف هستند.وی یادآور شد: خرماهایی که در مراکز معتبر عرضه و تاریخ تولید، انقضا، پروانه بهداشتی و آرم غذا و دارو دارند،قابل اعتماد و کنترل هستند.منبع:باشگاه خبرنگاران