اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 26 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:3:39

چه روغن‌هایی که برای مصرف روزانه سالم‌ترند/ سرخ کردن، مواد غذایی را سمی می‌کند

چه روغن‌هایی که برای مصرف روزانه سالم‌ترند/ سرخ کردن، مواد غذایی را سمی می‌کند

متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: هر اندازه غذاها را به صورت آب‌پز، بخارپز و فرپز بخوریم بهتر است؛ چراکه سرخ کردن، کیفیت مواد غذایی را پایین می‌آورد و آنها را سمی می‌کند.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 مهر 1396ساعت انتشار : 19:27:52
متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: هر اندازه غذاها را به صورت آب‌پز، بخارپز و فرپز بخوریم بهتر است؛ چراکه سرخ کردن، کیفیت مواد غذایی را پایین می‌آورد و آنها را سمی می‌کند.