اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 15 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

احتمال ابتلا به آلزایمر با مصرف این ادویه در غذا

احتمال ابتلا به آلزایمر با مصرف این ادویه در غذا

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که رژیم غذایی حاوی ادویه با فلفل قرمز با افزایش خطر زوال عقل مرتبط است. افرادی که بیش از ۵۰ گرم فلفل در روز مصرف می‌کنند، دو برابر میزان کاهش حافظه و مشکلات فکری را تجربه خواهندکرد. این کاهش برای افرادی که لاغر هستند و فلفل قرمز مصرف می‌کنند، بیشتر است.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 31 شهریور 1403ساعت انتشار : 17:0:42