اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 26 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 26 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 12:1:56

شاه‌کلید ارتقای کیفیت نان اعلام نرخ منطقی است

شاه‌کلید ارتقای کیفیت نان اعلام نرخ منطقی  است

رسانه‌ها اخیرأ از مصرف زیاد نمک در پخت نان به دلیل بی‌کیفیتی گندم تولید داخلی گزارش‌هایی داده‌اند؛ در حالی که آزمایشات علمی در حوز‌ه‌ی گندم، آرد و نان عکس این موضوع را گزارش می‌کند.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 مهر 1396ساعت انتشار : 15:32:52
رسانه‌ها اخیرأ از مصرف زیاد نمک در پخت نان به دلیل بی‌کیفیتی گندم تولید داخلی گزارش‌هایی داده‌اند؛ در حالی که آزمایشات علمی در حوز‌ه‌ی گندم، آرد و نان عکس این موضوع را گزارش می‌کند.