اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 15 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

افزایش چشمگیر مصرف غذاهای چرب در جامعه

افزایش چشمگیر مصرف غذاهای چرب در جامعه

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان فرهنگ غذایی نادرست را عامل بروز بسیاری از بیماری‌ها در جامعه دانست و گفت: شاهد افزایش چشمگیر مصرف غذاهای چرب در جامعه هستیم.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 مهر 1394ساعت انتشار : 20:28:18
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان فرهنگ غذایی نادرست را عامل بروز بسیاری از بیماری‌ها در جامعه دانست و گفت: شاهد افزایش چشمگیر مصرف غذاهای چرب در جامعه هستیم.