اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 8 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 7 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:11

با اهدای لوح سپاس در روز جهانی غذا-وزیر بهداشت از تلاش های دبیر کل کانون صنایع غذایی تجلیل کرد

با اهدای لوح سپاس در روز جهانی غذا-وزیر بهداشت از تلاش های دبیر کل کانون صنایع غذایی تجلیل کرد

صنایع غذایی> اقتصاد غذا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اهدای لوح سپاس از تلاشهای سه ساله کاوه زرگران دبیر کل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران در راستای ارتقای سلامت و بهبود کیفیت محصولات صنایع غذایی تجلیل کرد.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 مهر 1395ساعت انتشار : 14:47:18
صنایع غذایی> اقتصاد غذا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اهدای لوح سپاس از تلاشهای سه ساله کاوه زرگران دبیر کل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران در راستای ارتقای سلامت و بهبود کیفیت محصولات صنایع غذایی تجلیل کرد.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا«فودپرس»، در مراسم روز جهانی غذای امسال که با حضور روسای تشکلها و مدیران صنایع غذایی، جمعی از معاونان وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صنعت، معدن تجارت و جهاد کشاورزی در تالار وحدت برگزار شد. سید حسن قاضی زاده هاشمی در اقدامی نمادین و به پاس همکاری و تعامل تشکلهای صنعت غذا با وزارت بهداشت در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و تلاش برای بهبود کیفیت غذای جامعه  از کاوه زرگران تجلیل کرد.گفتنی است کاوه زرگران طی سالهای اخیر به عنوان دبیر کل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران، رییس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی تهران، عضو کمیته فنی وزارت بهداشت و دبیر چهار دوره از همایش روز جهانی غذا نقش موثر و کلیدی را در افزایش تعامل و همکاری میان دولت و بخش خصوصی داشته است.