اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 27 خرداد ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 27 خرداد ماه 1403 ساعت: 7:1:44

افزایش ماندگاری سیب گلاب با بسته‌بندی نانویی

افزایش ماندگاری سیب گلاب با بسته‌بندی نانویی

پژوهشگران وزارت جهاد کشاورزی یک پوشش بسته‌بندی نانوساختار را برای بسته‌بندی و افزایش ماندگاری سیب گلاب در مقیاس آزمایشگاهی به کار گرفتند.

منبع خبر : مهر - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 بهمن 1395ساعت انتشار : 11:3:4
پژوهشگران وزارت جهاد کشاورزی یک پوشش بسته‌بندی نانوساختار را برای بسته‌بندی و افزایش ماندگاری سیب گلاب در مقیاس آزمایشگاهی به کار گرفتند.