برخی متخصصان تغذیه تا به آنجا پیش رفته اند که پنیر را کراک غذاها بنامند با آنکه میزان کازئین در شیر زیاد نیست، اما برای ساخت یک کیلو پنیر، چیزی به اندازه بیست کیلو شیر مصرف می شود و این به معنای غلظت بالای کازئین در پنیر است.
منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 آبان 1394ساعت انتشار : 13:42:58برخی متخصصان تغذیه تا به آنجا پیش رفته اند که پنیر را کراک غذاها بنامند با آنکه میزان کازئین در شیر زیاد نیست، اما برای ساخت یک کیلو پنیر، چیزی به اندازه بیست کیلو شیر مصرف می شود و این به معنای غلظت بالای کازئین در پنیر است.