اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 1 خرداد ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 31 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:59

نکات بهداشتی روزه داری

نکات بهداشتی روزه داری

یک مسئول وزارت بهداشت گفت: افرادی که غذای سحری را هنگام افطار یا شام تهیه می‌کنند،در صورت پخت؛ روی شمعک گاز و یا سماور نگهداری کنند تا هنگام مصرف در سحر سرد نباشد.مواد غذایی پخته شده در آشپزخانه و یا مساجد ترجیجاً در کمتر از دو ساعت توزیع و مصرف شود.

منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 خرداد 1396ساعت انتشار : 16:27:22
یک مسئول وزارت بهداشت گفت: افرادی که غذای سحری را هنگام افطار یا شام تهیه می‌کنند،در صورت پخت؛ روی شمعک گاز و یا سماور نگهداری کنند تا هنگام مصرف در سحر سرد نباشد.مواد غذایی پخته شده در آشپزخانه و یا مساجد ترجیجاً در کمتر از دو ساعت توزیع و مصرف شود.