اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 10 فروردين ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 9 فروردين ماه 1403 ساعت: 19:0:56

چاقی بر درک طعم و مزه‌ها تأثیر منفی می‌گذارد

چاقی بر درک طعم و مزه‌ها تأثیر منفی می‌گذارد

بررسی موش‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد که چاقی باعث کاهش ۲۵ درصدی تعداد جوانه‌های چشایی می‌شود. گمان می‌رود که کاهش عملکرد حس چشایی در پیشرفت روند چاقی نقش مهمی ایفا می‌کند.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 فروردین 1397ساعت انتشار : 7:1:1
بررسی موش‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد که چاقی باعث کاهش ۲۵ درصدی تعداد جوانه‌های چشایی می‌شود. گمان می‌رود که کاهش عملکرد حس چشایی در پیشرفت روند چاقی نقش مهمی ایفا می‌کند.