اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 5 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 5 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 9:0:45

یک مقام مسوول در وزارت بهداشت:-کره گیاهی متکی به ضوابط مشخص تولید می شود/ نباید پدافند غیرعامل در حوزه بیوتروریسم لوث شود

یک مقام مسوول در وزارت بهداشت:-کره گیاهی متکی به ضوابط مشخص تولید می شود/ نباید پدافند غیرعامل در حوزه بیوتروریسم لوث شود

صنایع غذایی> رییس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو ضمن ابراز تاسف ار لوث کردن مبحث پدافند غیر عامل در حوزه بیوتروریسم، با اشاره به مطالبی که درباره کره گیاهی مطرح می شود گفت: نباید ناآگاهانه، غرض ورزانه و حتی دلسوزانه موجب تشویش اذهان مردم شد.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 اسفند 1395ساعت انتشار : 10:12:19
صنایع غذایی> رییس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی  سازمان غذا و دارو ضمن ابراز تاسف ار لوث کردن مبحث پدافند غیر عامل در حوزه بیوتروریسم، با اشاره به مطالبی که درباره کره گیاهی مطرح می شود گفت: نباید ناآگاهانه، غرض ورزانه و حتی دلسوزانه موجب تشویش اذهان مردم شد. رییس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی  سازمان غذا و دارو  در گفتگو با ایفدانا، با ابراز تاسف از اینکه  پس از مطرح شدن مبحث پدافند غیر عامل در حوزه  بیوتروریسم  و موضوعیت یافتن آن به حق آن در جامعه ما، عده ای یا از سر دلسوزی و یا شاید هم غرض ورزی و ناآگاهانه، اقدام به الصاق انگ آن به هر آنچه به ذهنشان می رسد؛ می کنند که این موضوع جز تشویش و نگرانی اذهان مردم منجر به چیزی نمی شود.دکتر  علی اکبر دادمهر  اضافه کرد: مثلا این افراد در تازه ترین ادعا، کره گیاهی را محصولی بر می شمرده اند که از  جامد کردن روغنهای مایع یا روغن های دستکاری شده ژنتیک  بدست  می آید  چنانچه این فراورده با روشهای ویژه ای مثل  افزودن اسانس، عطر و طعم کره و گاهی هم مقداری شیر خشک تهیه می شود و به دلیل ارزان بودن، در اکثر رستورانها کشور، در کنار غذاهایی که سرو می شود  این محصول را که به زبان انگلیسی "مارگارین"  نامیده می شود به مشتری های خود عرضه می کنند.وی با اشاره  به اینکه  تاکنون پروانه های بهداشتی ساخت متعددی توسط سازمان غذا و دارو و معاونت های غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی برای کره گیاهی به عنوان فرآورده ای کاملا ایمن در چهارچوب ضوابط بهداشتی تولید می شود صادر شده است تصریح کرد: درخصوص کره گیاهی یا همان مارگارین می توان گفت که این فراورده دارای استاندارد ملی بوده و مشمول مقررات و ضوابط اجباری است کما اینکه در تولید آن از انواع روغن ها و چربی های گیاهی خوراکی مجاز تولید شده مطابق ضوابط بهداشتی استفاده می شود.دکتر دادمهر  همچنین خاطر نشان کرد: ضوابط تولید کره گیاهی در انواع مایع، پخت و پز، آردی و قنادی با معیار های ملی ایران به شماره 143 و عنوان " کره گیاهی (مارگارین)- ویژگی ها و روش آزمون" موجود  است لذا  نسبت دادن تولید این فرآورده به اقدام بیوتروریستی بکلی مردود بوده و به نوعی لوث کردن این واژه است.